Περιστροφή οθόνης

ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ  ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΝΑΚΙ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ  ΛΕΠΤΑ,ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ-Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ-ΓΥΡΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ 90 ΜΟΙΡΕΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ???
Φυσικά το καθάρισμα δεν είναι υπεύθυνο για το περίεργο αυτό πρόβλημα, αλλά το γεγονός οτι κατά το καθάρισμα πατήσατε κατά λάθος τη συντόμευση πληκτρολογίου που περιστρέφει την επιφάνεια εργασίας. Η συντόμευση αυτή εξαρτάται από την κάρτα γραφικών που έχει το σύστημα  σας. Για να επαναφέρετε την επιφάνεια εργασίας...

δοκιμάστε τη συντόμευση (ταυτόχρονα) Ctr + Alt + Up/Down/Left/Right (βελάκια) ή τη συντόμευση Ctrl + Shift + R. Αν δε δουλεύει καμία από αυτές θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών (επικοινωνήστε πάλι μαζί μας αν θέλετε βοήθεια σε αυτό).

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog μας έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση πρόκλησης βλαβών σε συσκευές ή δεδομένα την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι αναγνώστες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε διαφωνία με κάποιο άρθρο, σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.