Πως να κατεβάσετε μουσική από το youtube

Αν χρησιμοποιείτε firefox ή chrome μπορείτε να εγκαταστήσετε το παρακάτω πρόσθετο, με το οποίο εμφανίζεται η επιλογή να κατεβάσετε τη μουσική του βίντεο σε μορφή mp3, κάτω από το βίντεο που παρακολουθείτε. Η διαδικασία είναι εύκολη αφού απλά ανοίγει μια νέα σελίδα, που μετά από λίγη ώρα σας εμφανίζει το σύνδεσμο για να κατεβάσετε το mp3. Το κακό είναι οτι η σελίδα αυτή έχει πολλά αναδυόμενα (pop-up) παράθυρα και διαφημίσεις.
http://www.video2mp3.net/el/firefox_addon.php
Αν θέλετε να κατεβάσετε πολλά mp3 στη σειρά ή σας ενοχλούν τα pop-up παράθυρα, μπορείτε να δοκιμάσετε το παρακάτω πρόγραμμα:
http://dd.dvdvideosoft.com/download/FreeYouTubeToMp3Converter.exe
Μόλις το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κατεβάζετε τη μουσική αντιγράφοντας τη διεύθυνση του βίντεο που θέλετε, μέσα στο παράθυρο του προγράμματος. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης:
http://www.dvdvideosoft.com/guides/dvd/convert-YouTube-to-MP3.htm

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog μας έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση πρόκλησης βλαβών σε συσκευές ή δεδομένα την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι αναγνώστες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε διαφωνία με κάποιο άρθρο, σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.