Μετάφραση αρχείου pdf

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να μεταφράσω αυτόματα ένα αρχείο Adobe reader από Αγγλικά σε Ελληνικά? Συγκεκριμένα είναι ένα manual από κινητό τηλέφωνο.
Ο πιο απλός, γρήγορος (και δωρεάν) τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τη μετάφραση που παρέχει η google στο http://translate.google.com. Επιλέξτε "μεταφράστε ένα έγγραφο" (κάτω από το κουτί κειμένου), στη συνέχεια πατήστε "Browse" για να μεταφορτώσετε το αρχείο από τον υπολογιστή σας και μετά "Μετάφραση". Θα ανοίξει μια σελίδα με το μεταφρασμένο κείμενο την οποία μπορείτε αν θέλετε να αποθηκεύσετε. Υπάρχει πάντως ένας περιορισμός στο μέγεθος του αρχείου που μπορείτε να μεταφράσετε και φυσικά μην περιμένετε η μετάφραση να είναι ακριβής και χωρίς λάθη, ειδικά όταν πρόκειται για τεχνικό ή ακόμη περισσότερο για επιστημονικό κείμενο.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog μας έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση πρόκλησης βλαβών σε συσκευές ή δεδομένα την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι αναγνώστες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε διαφωνία με κάποιο άρθρο, σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.