Διεγραμμένα e-mail και επαναφορά τους

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου (hotmail) εστάλη,πριν από μήνες μήνυμα το οποίο αφού το διάβασα,το διέγραψα.Επειδή όμως,προέκυψε κάποιο θέμα,και πρέπει να το ξαναδιαβάσω,παρακαλώ,πήτε μου,αν υπάρχει τρόπος,να 'αναβιώσω'μέσα απο κάποια διαδικασία,το διαγραμμένο αυτό μήνυμα.
Δυστυχώς μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τα μηνύματα σας διαγράφονται οριστικά. Το hotmail διατηρεί τα διεγραμμένα μηνύματα για λίγες μέρες μέσα στο φάκελο deleted (διεγραμμένα), ο οποίος αδειάζει τακτικά. Γενικά, σε όλους τους παρόχους e-mail, τα μηνύματα διαγράφονται οριστικά μετά από το πολύ ένα μήνα περίπου. Αν τα email που ανταλλάσετε είναι σημαντικά για εσάς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε προγράμματα διαχείρισης του email από τον υπολογιστή σας (όπως το Outlook ή το Thunderbird), που μπορούν να αποθηκεύουν τα μηνύματα σας (και) στο δίσκο σας, οπότε στην ακραία περίπτωση που διαγράψατε κάποιο email πριν από καιρό, θα μπορούσε να επανέλθει με διαδικασίες ανάκτησης δεδομένων.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog μας έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση πρόκλησης βλαβών σε συσκευές ή δεδομένα την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι αναγνώστες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε διαφωνία με κάποιο άρθρο, σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.